Een afspraak maken?

Een afspraak maken

In onze praktijk wordt alleen op afspraak gewerkt, er is geen vrij inloopspreekuur. In geval van spoed of verwonding kunt u natuurlijk wel altijd binnen komen lopen.

Om een afspraak te maken kunt u rechts op de knop ‘online een afspraak maken?’ klikken. U kunt alleen online een afspraak maken als u een portaalaccount heeft aangemaakt bij de praktijk. Online afspraken zijn niet voor spoedgevallen en indien u met Covid gerelateerde klachten komt verwachten wij een negatieve zelftest alvorens u onze praktijk betreedt. Indien u positief test en op consult wil komen kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente voor het maken van een afspraak op een passend tijdstip zodat wij passende beschermingsmaatregelen kunnen treffen.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 043 – 364 89 35. Een van de doktersassistentes zal u dan te woord staan en u vragen naar uw klachten. Ze is ervoor opgeleid om aan de hand van een aantal vragen de ernst van uw klachten te kunnen inschatten om u zo op een passend tijdstip een afspraak aan te bieden.

Een reguliere afspraak duurt 10 minuten, denkt u meer tijd nodig te hebben (bv. meerdere klachten) geeft u dit dan bij het maken van de afspraak aan. De assistente houdt hier rekening mee bij het plannen van de agenda. Zo wordt onnodig wachten voor alle patiënten vermeden en kan de huisarts voldoende aandacht aan uw klachten besteden.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Openingstijden

Huisartsenpraktijk Bunde is alle werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00 uur.
Van 13:00-14:00 uur hebben we lunchpauze.
Voor spoedgevallen zijn we uiteraard ook tijdens lunch geopend.