Mogen wij ons even voorstellen?

Joep Urlings

Huisarts

Sinds oktober 2013 ben ik de opvolger van dokter Swaans als praktijkhouder in Bunde. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts in Maastricht. Hier heb ik ook mijn basisartsdiploma behaald. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Naast huisarts ben ik gelukkig getrouwd en vader van 2 zoontjes.

BIG: 19910786001

Ray-Michelle Nazloomian

Huisarts

Na mijn opleiding als basisarts heb ik als arts niet in opleiding bij de cardiologie, interne geneeskunde en ouderengeneeskunde gewerkt. In 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de universiteit van Maastricht. Vanaf april 2017 ben ik huisartsenpraktijk Bunde komen versterken, in het begin als vaste waarnemer en vanaf 1 juli 2019 als mede praktijkhouder. Het huisartsen vak vind ik het mooiste vak ter wereld en het is alleen maar mooier geworden nu ik alweer enkele jaren een vaste waarde ben binnen dit fijne team en mijn patiënten steeds beter leer kennen en zij mij. Ik woon samen met mijn vriend en 3 dochtertjes (Lova 2018, Vere 2021 en Nele 2024)  in Maastricht. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, skiën, koken en lekker voor me laten koken, maar vooral van reizen. Nieuwsgierig geworden naar de door mij bezochte plekken? Kom gerust een kijkje nemen in de spreekkamer. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG: 89914987101

Jonne Willems

Doktersassistente

In 2009 heb ik mijn diploma doktersassistente gehaald. Ik kon toen meteen aan de slag bij Huisartsenpraktijk Bunde, en ben nooit meer weggegaan. Samen met Esmee en Uschi ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag.

Uschi Berger

Doktersassistente

In 2020 ben ik het team komen versterken. Voor sommige van jullie geen onbekende bij deze huisartsenpraktijk, ik ben al eerder werkzaam geweest in de praktijk van dokter Swaans. Op de woensdag en tijdens vakanties van Jonne en Esmee kunt u met uw vragen bij mij terecht.

Esmee Rouvroye

Doktersassistente

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Samen met Jonne en Uschi ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op dinsdag en woensdag.

Monique Duyckers

Praktijkondersteuner somatiek

Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Met als aandachtsgebieden diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/ copd en ouderenzorg. Hiervoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt bij Groene KruisDomicura. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Ik heb een relatie en 1 zoon.

Sanne Smeets

Praktijkondersteuner GGZ

In 2009 ben ik aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd als (neuro)psycholoog. In de jaren daarna heb ik mij in mijn werk gericht op de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Sinds juli 2017 werk ik als praktijk-ondersteuner GGZ in verschillende huisartsenpraktijken. Ik begeleid mensen met psychische klachten, zoals stress, somberheid en angst.

Als u niet lekker in uw vel zit, kan de huisarts u naar mijn spreekuur verwijzen. Samen kijk ik dan met u naar uw situatie, wat u zelf kunt doen om u beter te voelen en welke ondersteuning er nodig is.

Marissa Knaapen

Doktersassistente

Per 1 juli 2023 ben ik werkzaam bij de praktijk als doktersassistente.
Met veel plezier en enthousiasme werk ik samen met mijn collega’s Jonne, Esmee en en Uschi.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Sara Kuiper

Huisarts in opleiding

In 2019 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de universiteit Maastricht, waarna ik gepromoveerd ben aan dezelfde universiteit binnen de chirurgie. Nadien heb ik een jaar ervaring opgedaan in het vakgebied van de urologie in het Zuyderland Medisch Centrum Heerlen/Sittard. Sinds maart 2024 ben ik gestart als huisarts in opleiding, waarbij ik in mijn eerste opleidingsjaar werkzaam zal zijn in de huisartsenpraktijk in Bunde. Ik ben graag buiten; om te sporten of om in de tuin te lezen. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

BIG: 29926426101

Marly Kierkels

Praktijkmanager

Al sinds 2004 werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan vele jaren als praktijkondersteuner somatiek gecombineerd met een management functie in een huisartsenpraktijk ben ik nu vanaf  januari 2022 werkzaam als praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Bunde. Ik ondersteun de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals kwaliteit, personeelsbeleid, contacten met de zorgverzekeraar etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt.