Mogen wij ons even voorstellen?

Joep Urlings

Sinds oktober 2013 ben ik de opvolger van dokter Swaans als praktijkhouder in Bunde. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts in Maastricht. Hier heb ik ook mijn basisartsdiploma behaald. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Naast huisarts ben ik gelukkig getrouwd en vader van 2 zoontjes.

Ray-Michelle Nazloomian

In maart 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de universiteit van Maastricht. Vanaf april 2017 ben ik huisartsenpraktijk Bunde komen versterken, in het begin als vaste waarnemer en vanaf 1 juli 2019 als praktijkhouder. Ik ben erg verheugd dat ik binnen ons fijne team een nog vastere waarde kan gaan vormen. Vanaf 1 juli 2019 ben ik werkzaam op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik woon samen en heb in 2018 een dochtertje gekregen.

Jonne Willems

In 2009 heb ik mijn diploma doktersassistente gehaald. Ik kon toen meteen aan de slag bij Huisartsenpraktijk Bunde, en ben nooit meer weggegaan. Samen met Esmee ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Esmee Rouvroye

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Samen met Jonne ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Monique Duyckers

Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Met als aandachtsgebieden diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/ copd en ouderenzorg. Hiervoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt bij Groene KruisDomicura. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Ik heb een relatie en 1 zoon.

Wendy Kil

Na ruim 5 jaar gewerkt te hebben als psycholoog ben ik sinds maart 2014 met veel plezier werkzaam in uw huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner-GGZ. Een extra/laagdrempelige service binnen de huisartsenpraktijk. Iedere vrijdag begeleid ik mensen kortdurend binnen de praktijk, die aangaven richting de huisarts niet lekker in hun vel te zitten. Samen kijken wij, waardoor dit komt en in hoeverre en welke ondersteuning wenselijk is, zowel naar zorgverlening binnen als buiten de huisartsenpraktijk. Dus voelt u zich niet lekker en komt u er zelf niet uit, meldt u dan tijdig bij de huisarts. U bent welkom.