Mogen wij ons even voorstellen?

Joep Urlings

Sinds oktober 2013 ben ik de opvolger van dokter Swaans als praktijkhouder in Bunde. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts in Maastricht. Hier heb ik ook mijn basisartsdiploma behaald. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Naast huisarts ben ik gelukkig getrouwd en vader van 2 zoontjes.

BIG: 19910786001

Ray-Michelle Nazloomian

In maart 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de universiteit van Maastricht. Vanaf april 2017 ben ik huisartsenpraktijk Bunde komen versterken, in het begin als vaste waarnemer en vanaf 1 juli 2019 als praktijkhouder. Ik ben erg verheugd dat ik binnen ons fijne team een nog vastere waarde kan gaan vormen. Vanaf 1 juli 2019 ben ik werkzaam op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik woon samen en heb in 2018 een dochtertje gekregen.

BIG: 89914987101

Jonne Willems

In 2009 heb ik mijn diploma doktersassistente gehaald. Ik kon toen meteen aan de slag bij Huisartsenpraktijk Bunde, en ben nooit meer weggegaan. Samen met Esmee ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Esmee Rouvroye

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Samen met Jonne ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Monique Duyckers

Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Met als aandachtsgebieden diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/ copd en ouderenzorg. Hiervoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt bij Groene KruisDomicura. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Ik heb een relatie en 1 zoon.

Sanne Smeets

In 2009 ben ik aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd als (neuro)psycholoog. In de jaren daarna heb ik mij in mijn werk gericht op de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Sinds juli 2017 werk ik als praktijk-ondersteuner GGZ in verschillende huisartsenpraktijken. Ik begeleid mensen met psychische klachten, zoals stress, somberheid en angst.

Als u niet lekker in uw vel zit, kan de huisarts u naar mijn spreekuur verwijzen. Samen kijk ik dan met u naar uw situatie, wat u zelf kunt doen om u beter te voelen en welke ondersteuning er nodig is.

Chantalle Moors

Vanaf mei 2018 ben ik gestart als praktijkmanager. Mijn naam is Chantalle en in Bunde ondersteun ik de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals personeelsbeleid, kwaliteit (accreditatie), ICT, etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt. Samen met een team binnen een goed functionerende praktijk werken, waar de patiënt zich gehoord en geholpen voelt en het team met plezier werkt, dat is mijn uitdaging!