Mogen wij ons even voorstellen?

Joep Urlings

Sinds oktober 2013 ben ik de opvolger van dokter Swaans als praktijkhouder in Bunde. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts in Maastricht. Hier heb ik ook mijn basisartsdiploma behaald. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Naast huisarts ben ik gelukkig getrouwd en vader van 2 zoontjes.

BIG: 19910786001

Ray-Michelle Nazloomian

Na mijn opleiding als basisarts heb ik als arts niet in opleiding bij de cardiologie, interne geneeskunde en ouderengeneeskunde gewerkt. In 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de universiteit van Maastricht. Vanaf april 2017 ben ik huisartsenpraktijk Bunde komen versterken, in het begin als vaste waarnemer en vanaf 1 juli 2019 als mede praktijkhouder. Het huisartsen vak vind ik het mooiste vak ter wereld en het is alleen maar mooier geworden nu ik alweer enkele jaren een vaste waarde ben binnen dit fijne team en mijn patiënten steeds beter leer kennen en zij mij. Ik woon samen met mijn vriend en 2 dochtertjes (Lova 2018 en Vere 2021)  in Maastricht. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, skiën, koken en lekker voor me laten koken, maar vooral van reizen. Nieuwsgierig geworden naar de door mij bezochte plekken? Kom gerust een kijkje nemen in de spreekkamer. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG: 89914987101

Jonne Willems

In 2009 heb ik mijn diploma doktersassistente gehaald. Ik kon toen meteen aan de slag bij Huisartsenpraktijk Bunde, en ben nooit meer weggegaan. Samen met Esmee en Uschi ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Esmee Rouvroye

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Samen met Jonne en Uschi ben ik uw aanspreekpunt binnen de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, en donderdag.

Uschi Berger

In 2020 ben ik het team komen versterken. Voor sommige van jullie geen onbekende bij deze huisartsenpraktijk, ik ben al eerder werkzaam geweest in de praktijk van dokter Swaans. Op de woensdag en tijdens vakanties van Jonne en Esmee kunt u met uw vragen bij mij terecht.

Monique Duyckers

Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Met als aandachtsgebieden diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/ copd en ouderenzorg. Hiervoor heb ik 15 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt bij Groene KruisDomicura. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Ik heb een relatie en 1 zoon.

Sanne Smeets

In 2009 ben ik aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd als (neuro)psycholoog. In de jaren daarna heb ik mij in mijn werk gericht op de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Sinds juli 2017 werk ik als praktijk-ondersteuner GGZ in verschillende huisartsenpraktijken. Ik begeleid mensen met psychische klachten, zoals stress, somberheid en angst.

Als u niet lekker in uw vel zit, kan de huisarts u naar mijn spreekuur verwijzen. Samen kijk ik dan met u naar uw situatie, wat u zelf kunt doen om u beter te voelen en welke ondersteuning er nodig is.

Kylie de Ruijter

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als spoedeisende hulp verpleegkundige, besloot ik toch nog mijn droom om dokter te worden achter na te gaan. Ik studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht naast mijn werk op de spoedeisende hulp. Daarna volgde ik de opleiding tot arts en klinisch onderzoeker. Sinds maart 2022 ben ik met veel plezier en enthousiasme gestart als huisarts in opleiding vanuit de Universiteit Maastricht. Het eerste jaar van mijn huisartsopleiding zal ik hier in de praktijk doorlopen.  In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou van piano spelen, vind het leuk om te koken en hou van reizen.

Marly Kierkels

Al sinds 2004 werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan vele jaren als praktijkondersteuner somatiek gecombineerd met een management functie in een huisartsenpraktijk ben ik nu vanaf  januari 2022 werkzaam als praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Bunde. Ik ondersteun de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals kwaliteit, personeelsbeleid, contacten met de zorgverzekeraar etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt.