Nieuws huisartsenpraktijk Bunde

Patiënten enquête

Afgelopen weken onderzochten we onder bezoekers van onze praktijk de volgende stelling:

Indien er een spreekuur zou zijn van 17:00-18:00 dan zou ik daar zeker gebruik van maken

Met 97 stemmen voor en 21 stemmen tegen werd er door jullie ingestemd met deze stelling. Vanaf januari 2020 is er voor jullie de mogelijkheid om op donderdag van 17:00-18:00 afspraken in te plannen via internet of via de assistente. Afwisselend zal dokter Urlings of dokter Nazloomian aanwezig zijn.

Griepprik 2019

Misschien bent u één van de mensen die erg ziek kan worden van griep. Indien u in aanmerking komt, dan krijgt u een oproep van de praktijk. De gratis griepprik is voor personen van 60 jaar en ouder en personen met bepaalde gezondheidsklachten. De griepprik staat gepland op donderdag 21 november van 14.00-17.00 uur. Meer informatie vindt u ook op www.rivm.nl/griepprik en www.thuisarts.nl/griep. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpraktijk.

Zorgnavigator

Door middel van de zorgnavigator van Tipp kunt u als patiënt zelf kiezen voor de zorgaanbieder die bij u past. Hiervoor hebben wij wel uw e-mailadres nodig. De zorgnavigator houdt rekening met een drietal punten:

  1. Reisafstand: Hoe ver wilt of kunt u maximaal reizen?
  2. Kwaliteit: De ene zorgaanbieder heeft een hogere kwaliteit dan de andere
  3. Wachttijd: Kunt u met deze klacht even wachten of wilt u zo snel mogelijk een afspraak?

Huisartsenpraktijk Bunde een maatschap

Eerder was drs. R.M. Nazloomian vaste waarnemer, maar per 01-07-2019 vormt zij met drs. J. Urlings een maatschap. Beide huisartsen zullen vanaf nu ieder 3 dagen in de praktijk werkzaam zijn.