Nieuws huisartsenpraktijk Bunde

Corona virus update

RICHTLIJNEN CORONA IN ONZE PRAKIJK

Beste patiënten,

In verband met de drukte in onze praktijk en om besmetting van patiënten en personeel met het coronavirus te voorkomen vragen wij uw aandacht voor de volgende richtlijnen in onze praktijk:

 • Als u een afspraak wilt maken BEL dan altijd eerst de praktijk.
  Kom niet naar de praktijk toe (tenzij u een afspraak heeft).
 • Als u vragen heeft over het Corona virus en u bent niet ziek bel dan niet onze praktijk, maar met het speciale nummer 0800-1351 (gratis) van het RIVM.
 • U belt wel met de praktijk:
  • als u een chronische ziekte heeft en/of als u ouder bent dan 70 jaar
  • en koorts heeft
  • en hoest of ademt moeilijk.

In overleg met de huisarts wordt dan bekeken hoe u geholpen kunt worden. Indien nodig komen we u thuis onderzoeken en behandelen.

 • Bent u jonger dan 70 jaar en heeft u géén chronische ziekte maar heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of verhoging? U hoeft de huisarts niet te bellen. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft. Kijk op www.thuisarts.nl

Bel wel naar de huisarts als de klachten niet minder, maar erger worden. Bijvoorbeeld als u steeds zieker wordt of moeilijker gaat ademen.

 • Als u een afspraak heeft in onze praktijk kan het zijn dat u wordt behandeld door de huisarts in beschermende kleding.

Voor uitstekende en actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen wij u naar de volgende  twee websites:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

– Nogmaals: blijf zoveel mogelijk thuis!

– Was regelmatig uw handen.

– Nies en hoest in uw elleboog.

– Breng zeker geen bezoek aan zwakkeren en ouderen, maar bel hen even!

Wij hopen op uw medewerking en begrip!

Corona virus

De RIVM heeft een digitaal Corona dossier aangelegd, waarin de meeste actuele informatie verstrekt wordt. Indien u vragen heeft over het Corona virus, verwijzen wij u graag naar de volgende site: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Patiënten enquête

Afgelopen weken onderzochten we onder bezoekers van onze praktijk de volgende stelling:

Indien er een spreekuur zou zijn van 17:00-18:00 dan zou ik daar zeker gebruik van maken

Met 97 stemmen voor en 21 stemmen tegen werd er door jullie ingestemd met deze stelling. Vanaf januari 2020 is er voor jullie de mogelijkheid om op donderdag van 17:00-18:00 afspraken in te plannen via internet of via de assistente. Afwisselend zal dokter Urlings of dokter Nazloomian aanwezig zijn.

Griepprik 2019

Misschien bent u één van de mensen die erg ziek kan worden van griep. Indien u in aanmerking komt, dan krijgt u een oproep van de praktijk. De gratis griepprik is voor personen van 60 jaar en ouder en personen met bepaalde gezondheidsklachten. De griepprik staat gepland op donderdag 21 november van 14.00-17.00 uur. Meer informatie vindt u ook op www.rivm.nl/griepprik en www.thuisarts.nl/griep. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpraktijk.

Zorgnavigator

Door middel van de zorgnavigator van Tipp kunt u als patiënt zelf kiezen voor de zorgaanbieder die bij u past. Hiervoor hebben wij wel uw e-mailadres nodig. De zorgnavigator houdt rekening met een drietal punten:

 1. Reisafstand: Hoe ver wilt of kunt u maximaal reizen?
 2. Kwaliteit: De ene zorgaanbieder heeft een hogere kwaliteit dan de andere
 3. Wachttijd: Kunt u met deze klacht even wachten of wilt u zo snel mogelijk een afspraak?

Huisartsenpraktijk Bunde een maatschap

Eerder was drs. R.M. Nazloomian vaste waarnemer, maar per 01-07-2019 vormt zij met drs. J. Urlings een maatschap. Beide huisartsen zullen vanaf nu ieder 3 dagen in de praktijk werkzaam zijn.