Nieuws huisartsenpraktijk Bunde

Online afspraken maken weer mogelijk

(mei 2022)

Het weer mogelijk om online uw afspraak in te plannen voor het spreekuur van de huisarts. Indien u covid gerelateerde klachten heeft verwachten wij een negatieve zelftest alvorens u de praktijk betreedt. Indien u positief test op Covid en een afspraak wil op het spreekuur vragen wij u dit niet online te doen maar telefonisch zodat de assistente u een passende afspraak kan geven en de benodigde beschermingsmaatregelen kan treffen.

Huisarts in opleiding

(maart 2022)

Met ingang van 1 maart 2022 tot eind februari 2023 is Kylie de Ruijter werkzaam in onze praktijk als huisarts in opleiding. De werkzaamheden vinden plaats in samenwerking met de Huisartsenopleiding van de Universiteit Maastricht. U kunt via de assistente een afspraak maken voor het spreekuur van dokter de Ruijter.

Patiënten enquête

Afgelopen weken onderzochten we onder bezoekers van onze praktijk de volgende stelling:

Indien er een spreekuur zou zijn van 17:00-18:00 dan zou ik daar zeker gebruik van maken

Met 97 stemmen voor en 21 stemmen tegen werd er door jullie ingestemd met deze stelling. Vanaf januari 2020 is er voor jullie de mogelijkheid om op donderdag van 17:00-18:00 afspraken in te plannen via internet of via de assistente. Afwisselend zal dokter Urlings of dokter Nazloomian aanwezig zijn.

Zorgnavigator

Door middel van de zorgnavigator van Tipp kunt u als patiënt zelf kiezen voor de zorgaanbieder die bij u past. Hiervoor hebben wij wel uw e-mailadres nodig. De zorgnavigator houdt rekening met een drietal punten:

  1. Reisafstand: Hoe ver wilt of kunt u maximaal reizen?
  2. Kwaliteit: De ene zorgaanbieder heeft een hogere kwaliteit dan de andere
  3. Wachttijd: Kunt u met deze klacht even wachten of wilt u zo snel mogelijk een afspraak?

Huisartsenpraktijk Bunde een maatschap

Eerder was drs. R.M. Nazloomian vaste waarnemer, maar per 01-07-2019 vormt zij met drs. J. Urlings een maatschap. Beide huisartsen zullen vanaf nu ieder 3 dagen in de praktijk werkzaam zijn.